Ron Brandsteder vindt Bananasplit diep gezonken

Foto: Rick NederstigtRon Brandsteder denkt dat de mislukte grap die Bananasplit met hem uithaalde niet een op zichzelf staand incident is. De tv-show is dieper gezonken dan ooit. Dat zegt de presentator in Weekend. Brandsteder vindt het zonde. “Meneer Bauer wordt hartelijk bedankt. Het feit dat er met Remy Bonjasky ook een incident was, zegt genoeg. Laat ik dit zeggen: het is niet meer het Bananasplit van vroeger. Het is zonder humor. Heel jammer“, zegt de voormalig Laat Ze Maar Lachen-presentator.

Brandsteder reed boos weg toen hij in de maling werd genomen en kwam er pas later achter dat het een grap was. “We hadden een speciale afspraak geregeld voor Ron en nog wat coryfeeën. Daar zat een hartstikke leuke dame. Toen bleek die dame niet bijster slim en herkende Ron ook niet. Dat vond hij niet grappig“, verklapte Bauer eerder.

Bonjasky werd agressief door de grap. “Zogenaamd brachten we iemand die Remy lief is, in gevaar. Hij zag eruit alsof hij me zou gaan vermoorden. Het is normaal een lieve, zachtaardige jongen. Maar ik had hem echt kwaad gemaakt“, aldus Bauer.

Het nieuwe seizoen van Bananasplit gaat volgend jaar in première.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen