Net5-presentator Sol Wortelboer ziet tv-show floppen

Sol Wortelboer heeft weinig succes met zijn Net5-show Next Hair Guru. Zijn eerste programma op een top tien-zender begon drie weken geleden al teleurstellend met 229.000 kijkers, maar dinsdag liepen de cijfers nog verder terug tot 136.000. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Wortelboer, die voorheen klusjes deed voor MTV, ziet Next Hair Guru als zijn ‘eerste grote ding’. In het programma gaan haarstylisten de strijd met elkaar aan om de titel Next Hair Guru.

Next Hair Guru wordt gesponsord door Keune Haircosmetics, een bedrijf dat haarverzorgingsproducten verkoopt, en geproduceerd door CCCP. De directeur van Keune, George Keune, is de vader van de commercieel directeur van CCCP: Eelco Keune.

Ook RTL 5 heeft recentelijk een nieuw programma over kappers gelanceerd. John Beerens’ Salon Takeover trok afgelopen maandag 342.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen