Nelleke van der Krogt slaat vrouw in meubelwinkel

Foto: AVRONelleke van der Krogt wordt agressief op haar oude dag. De presentatrice van Tussen Kunst & Kitsch heeft een onschuldige vrouw geslagen. Dat bekent ze zelf in VARAgids. Het voorval gebeurde in een meubelwinkel. “Ik was daar en werd opeens vastgepakt door iemand die heel hard riep: ‘Oh, nou zie ik het!’ Ik schrok daar zo van dat ik mij omdraaide en báf. Ik deelde per ongeluk best een behoorlijke klap uit“, bekent Van der Krogt, die recentelijk een metamorfose heeft ondergaan.

De excuses kwamen snel daarna. “Het bleek een oude dame. Ik zei nog: ‘Sorry, ik schrok zo van u.’ Nou, zij was not amused. Ik denk dat die tegenwoordig op verjaardagen zegt: ‘Die Nelleke van der Krogt, dát is me een akelige vrouw.

De fan herkende Van der Krogt niet direct, omdat ze er anders uitziet. Ze heeft besloten haar haar niet meer te verven en loopt nu rond met lang, grijs haar. Ook draagt ze nu een zwarte bril en wapperende gewaden. “Ik vind kort haar zo’n gedoe, dus toen dacht ik: ik laat het gewoon groeien. En op een gegeven moment ontstond de behoefte om mijn haar naar mijn leeftijd toe te trekken. Dus niet weer verven enzo.

Van der Krogt wordt binnenkort 64 en houdt niet van de levensstijl van vrouwen als Daphne Deckers, die niet roken en veel water drinken om er jong uit te blijven zien. “Jezus nee. Ik heb me rotgeleefd. Ik heb gerookt, geblowd en gedronken in de loop der jaren. Schat, het zit in je genen. Dan kun je allemaal water drinken en nooit eens lekker die fles raken, maar de een krijgt nou eenmaal eerder rimpels dan de ander.

Nee, al die mensen die de hele dag met flesjes water rondsjouwen, dat zijn mijn vrienden niet. Dat gezeur over de lijn of over die huid, Jezus. Er is maar één manier om leuk oud te worden en dat is gewoon leven.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen