Ook EO en RKK strikken BN’ers voor kersttelevisie

Na de lijst van bekende namen die aan de tv-show KRO Kerststerren meedoen, hebben ook de EO en RKK kerstshows vol BN’ers aangekondigd. De EO komt met Kerstfeest op de Dam en RKK met Het Schitterende Zand van Betlehem. Dat hebben de omroepen laten weten. In Kerstfeest op de Dam brengen Frans Bauer, Karin Bloemen, Syb van der Ploeg en Linda Wagenmakers het kerstverhaal tot leven. Dat doen zij samen met twee koren en een orkest op de Dam in Amsterdam.

Bekende artiesten als Ralf Mackenbach, Do en Edsilia Rombley verlenen hun medewerking aan Het Schitterende Zand van Betlehem, waarin het verhaal van de geboorte van Jezus wordt gespeeld in het decor van zandkunst van Gert van der Vijver.

In de kerstshow van de KRO, Kerststerren, spelen bekende Nederlanders als Jack Wouterse en Lieke van Lexmond een kerstverhaal in Paleis Soestdijk, terwijl in het podium in de paleistuin artiesten als Do, Edsilia Rombley, Ellen ten Damme en Jeroen van der Boom optreden.

Kerstfeest op de Dam is op vrijdag 23 december om 21.30 uur te zien op Nederland 1, Het Schitterende Zand van Betlehem is een dag later om 17.20 uur te zien op Nederland 3 en KRO Kerststerren volgt die avond, op kerstavond, om 22.20 uur op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen