Nicolette van Dam filmt nieuwe dikkerdjes

Foto: Roy BeuskerNicolette van Dam keert terug met haar programma Help Ons Kind Is Te Dik. Er komen vanaf 28 december acht nieuwe afleveringen op de buis. Dat heeft RTL bekendgemaakt. In Help Ons Kind Is Te Dik worden gezinnen begeleid om een gezondere levensstijl te bereiken. De eerste serie afleveringen was afgelopen voorjaar te zien op de donderdagavond en trok op het hoogtepunt 1,3 miljoen kijkers. Nu verhuist het programma naar half tien ’s avonds op de woensdagavond.

Van Dam liet vorig jaar weten erg achter het programma-idee te staan. “We kunnen er wel grapjes over maken, maar het is een serieus probleem. Een op de acht kinderen heeft gewoon zwaar overgewicht. Ze hebben vaak obesitas. Dan hebben ze problemen als hun buik in de weg zit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen