Politieserie Wendy van Dijk op late vrijdagavond

Foto: Mike van den ToornRTL 4 gaat de politieserie Moordvrouw met Wendy van Dijk uitzenden op de late vrijdagavond. De eerste aflevering is op 20 januari om half elf, direct na de finale van kijkcijferhit The Voice of Holland. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Moordvrouw treedt in de voetsporen van de tv-shows Hotter Than My Daughter en Van der Vorst ziet sterren, die hetzelfde tijdslot delen. De overige zeven afleveringen van Moordvrouw zullen ook wekelijks om half elf ’s avonds te zien zijn, maar dan na The Voice Kids.

Volgens RTL 4 is Moordvrouw een ‘gloednieuwe, razendsnelle politieserie met markante persoonlijkheden’. “Zoals de eigengereide moordvrouw die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak voor veel tumult zorgt“, aldus RTL.

Friesland sponsort de serie en is dan ook het ‘oogverblindend decor’, meldt het tv-station.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen