Albert Verlinde: ‘Zielig voor Mies Bouwman’

Albert Verlinde vindt het zielig voor Mies Bouwman dat ze eind oktober gecon- fronteerd werd met een weinig feestelijk slot van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat zegt Verlinde in TROS Kompas. Bouwman moest de prijs uitreiken aan RTL 7-baas Marco Lauwerens, omdat de winnaars van Voetbal International er niet waren. “Ik gun het de heren van harte, maar vond het zielig voor Mies Bouwman. Dan sta je ineens als diva de prijs te overhandigen aan een volstrekt onbekende Nederlander.

Verlinde denkt dat Bouwman had gehoopt op een ander slot. “Ze dacht vast stiekem met John de Mol op het podium te staan. Voor The Voice is er troost; volgend jaar is het weer ‘Licht uit, spot aan’.

Zelf vond Verlinde het winnen van de Ring door VI weinig verrassend. “Allereerst is er die enorme club vaste fans en iedere voetbalclub weet wat voor kracht een supportersgroep kan geven. Daarnaast hadden ze ook nog eens een uitzending op het moment dat het gala werd uitgezonden.

Zo kregen ze de kans om fans op te roepen tot stemmen. “En dan is een sms een kleine moeite.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen