Giel Beelen en Martijn Krabbé proefkonijn in Topchef

De finalisten van het RTL 5-programma Topchef: De 12 Provincies verzorgen deze week in de finaleweek van het programma een achtgangendiner voor een kritisch gezelschap van BN’ers. Onder hen bevinden zich Giel Beelen en Martijn Krabbé. Dat heeft RTL maandag laten weten. Naast dit tweetal, zitten ook Eric van Tijn, Dennis Weening, Joop Braakhekke en Euvgenia Parakhina aan tafel. Samen zullen zij de prestaties van de acht overgebleven finalisten beoordelen.

Het is slechts één van de proeven die de finalisten ondergaan. Ook moeten zij het met een Michelin-ster bekroonde restaurant LaTour ‘overnemen’ en wordt er meegekookt in De Librije, het drie Michelin-sterren van Jonnie en Thérèse Boer.

Topchef is komende week elke werkdag van 19.00 tot 20.00 uur te zien op RTL 5. De winnaar wordt vrijdag bekendgemaakt en gaat naar huis met 25.000 euro.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen