Mirella van Markus aan de slag voor RTL 7

Foto: KROMirella Markus gaat aan de slag voor RTL 7. Ze volgt Naeeda Aurangzeb op als presentatrice van de business talk- show ‘&talk’. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Van Markus gaat in totaal negen afleveringen maken van de talkshow, waarin de top van het bedrijfsleven praat over ondernemen. “Ik kom uit een ondernemersgezin en wil in dit programma graag de menselijke kant van ondernemerschap laten zien“, zegt de oud-presentatrice van Goedemorgen Nederland.

De eerste aflevering van &talk, zondag om 12.20 uur op RTL 7, heeft als thema ‘vertrouwen’. Hiervoor schuiven Paul Dirken, directeur zakelijk Rabobank, en Steven van Eijck, voormalig staatssecretaris financiën, bij Van Markus aan.

Het eerste seizoen van &talk ging afgelopen augustus van start.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen