Gordon voor even terug bij de EO

Foto: EOGordon is in december weer voor even te gast bij de Evangelische Omroep. In een special van Op Zoek Naar God blikt hij met Dennis van der Geest en Lizelotte van Dijk terug op de gelijknamige serie die vorig jaar te zien was. Dat heeft de EO vrijdag laten weten. Op Zoek Naar God reisde vorig jaar Kerst met de drie mee over de wereld. Gordon gaf aan dat God hem tijdens de opnames vond. “Ik word er steeds mee geconfronteerd. Het blijft een rode draad in mijn leven“, zegt hij een jaar later.

De eenmalige aflevering van Op Zoek naar God gaat over hoe de drie BN’ers terugkijken op hun zoektocht naar God. “Houdt het hen nog bezig en wat is er veranderd? En de belangrijkste vraag voor hen alle drie: bestaat God?“, aldus de omroep.

Op Zoek Naar God is op 18 december om 22.00 uur te zien op Nederland 3.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen