Martijn Krabbé blijft zwijgen tegen media

Foto: Roland J. ReindersMartijn Krabbé is van plan om tegen de media te blijven zwijgen als het gaat om zijn privéleven. Het is hem goed bevallen. Dat zegt de presentator in Veronica Magazine. Krabbé werd een aantal maanden geleden beschuldigd van verkrachting door een ex-vriendin. “Ik had vaak de behoefte om bepaalde dingen recht te zetten of om mijn eigen kant van het verhaal te vertellen. Dat heb ik bewust niet gedaan, ook om niet weer andere reacties los te maken“, legt hij uit in Veronica Magazine.

Zwijgen vond Krabbé de beste methode. “Ik wilde niet in een web terechtkomen waar ik niet meer uit zou komen. Ik heb me dus niet uit mijn tent laten lokken en op die manier konden ook mijn woorden niet worden verdraaid. Ik zit dus al heel lang stil en die methode bevalt me eigenlijk uitstekend.

Hij wil het volhouden. “Soms denk ik wel eens dat dat niet eens zo’n gek idee is. Ik kwam laatst op een première, waar een verslaggever me een aantal vragen wilde stellen. Het begon heel onschuldig, maar uiteindelijk kwamen er een paar andere vragen achteraan die ik zo eerlijk mogelijk beantwoordde. Uiteindelijk zie ik zo’n item dan in een totaal andere context terug, waardoor mijn woorden ineens weer heel anders overkomen.

Een teleurstelling in de media was het resultaat. “Dat is ook wat, denk ik dan. Heb ik vriendelijk meegewerkt, ben ik aardig geweest en krijg ik een heel ander interview terug te zien. Dus tegenwoordig loop ik gewoon maar weg als bepaalde dingen me niet zo bevallen. Door schade en schande heb ik wel een aantal dingen bijgeleerd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen