Cornald Maas ongemakkelijk van tv-idee MAX

Foto: Falco HassinkCornald Maas is verbaasd over De Ouders Van, het nieuwe programma dat Omroep MAX heeft aangekondigd. Dat blijkt uit een tweet van het AVRO-gezicht. Maas vindt het lijken op een kopie. “Toch een beetje ongemakkelijk gevoel dat Omroep MAX een tv-reeks met ouders van BN’ers gaat maken, precies wat ik eerder voor Volkskrant maakte en als tv-concept uit en te na besproken heb, onder andere met de VARA. Maar er was ook, via producent Screentime, contact met andere omroepen.”

De presentator sprak voor De Volkskrant jarenlang met ouders van bekende Nederlanders. In 2008 bundelde hij al die verhalen in het boek Trotse Ouders. Aan het woord kwamen onder meer de ouders van Astrid Joosten, Gerard Joling en Sophie Hilbrand.

In de serie van MAX, die in het voorjaar op tv wordt uitgezonden, komen onder meer de ouders van Albert Verlinde en Michael Boogerd aan het woord.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen