Jennifer Ewbank vond The Voice vreselijk

Jennifer Ewbank vond haar deelname aan The Voice of Holland een vreselijke ervaring. Dat vertelt de zangeres in Weekend. Ewbank was tijdens de uitzendingen naar eigen zeggen op van de zenuwen. “Ik ben tijdens The Voice niet één keer mezelf geweest. Ik vond het vreselijk. Alles om het programma heen was oké, maar op het moment dat ik het podium op moest kreeg ik een paniekaanval. Hierdoor kon ik niet meer uit de voeten met mijn ademhaling en zong ik niet goed.

Het was niet goed voor haar welzijn. “Als ik zoveel zenuwen heb, kom ik als het ware om in mijn eigen lucht. Dan word ik een soort hijgend paard. Ik vond het zingen op een gegeven moment zelfs helemaal niet meer leuk. Het is jammer dat het bij The Voice voor mij niet gelukt is, maar het is wel duidelijk waarom.

De bekendheid die Ewbank kreeg door The Voice, vond ze vreselijk. “De reacties die je krijgt zijn soms wel heel heftig, zeker in mijn geval. Op een gegeven moment kreeg ik bijvoorbeeld een berichtje van iemand die vond dat ik mezelf moest ophangen. Dat doet echt wel wat met je. Op een gegeven moment ben ik gestopt met alles te lezen.

Ook voor mijn vriend Robin was dat geen fijne periode, want hij las wel alles.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen