Barbie wil stoppen met Oh Oh Cherso

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, wil niet meer meedoen aan een eventuele nieuwe Oh Oh Cherso-serie. Dat vertelde ze dinsdag in Boulevard. De Jong, die zaterdag betrokken raakte bij een vechtpartij in Scheveningen, is klaar met haar bekendheid. “Ik denk dat ik gewoon lekker mijn oude leven oppak en met Oh Oh Cherso ga stoppen. Ik heb dadelijk mijn eigen realitysoap en daar wil ik het lekker bij houden. Ik ben er wel klaar mee“, zei ze in de showrubriek.

Oh Oh Cherso heeft De Jong veel bekendheid gebracht, maar die heeft ze u naar eigen zeggen niet meer nodig. “Ik heb nu een vriend en hij zorgt goed voor me, dus waarom zou ik voor Oh Oh Cherso meedoen?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen