‘Investigation Discovery succesvolst nieuw digitaal station’

Het tv-station Investigation Discovery is sinds haar lancering op 1 september de derde grootste digitale zender van Nederland. Daarmee is het de meest succesvolle zenderlancering van 2011. Dat heeft Discovery vrijdag laten weten. Investigation Discovery zendt non-fictie misdaadprogramma’s uit, zoals Disappeared en Nightmare Next Door. Het is één van de drie nieuwe zenders die Discovery dit jaar lanceerde. De andere stations zijn Animal Planet HD en TLC.

Jochem de Jong, algemeen directeur van Discovery Benelux, is blij met de behaalde resultaten. “Met TLC hebben we de meest selectieve vrouwenzender van Nederland neergezet, Investigation Discovery behoort binnen twee maanden al tot de top 3 best bekeken digitale zenders en met Animal Planet HD hebben we de eerste echte vol HD zender met natuur en wildlife geïntroduceerd.”

Hiermee laten we opnieuw zien dat we de meest actieve zendergroep van Nederland zijn“, besluit De Jong.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen