Angela heeft geen spijt beledigen The Voice-kandidaat

Angela Groothuizen heeft geen spijt van het beledigen van de 19-jarige Kim van Doremalen tijdens een auditie-aflevering van The Voice of Holland. Dat zegt het jurylid in Avrobode. Groothuizen riep in de uitzending tegen Van Doremalen dat ze dertig lijkt, waarop ze moest huilen. “Ik dacht écht dat ze in de dertig was – en ik was niet de enige. Mijn opmerking kwam hard aan. Maar ik vind dat het bij het coachen hoort om iets te zeggen over de presentatie en haar uitstraling was echt ouwelijk.”

Er mogen dan wel blinde audities zijn in The Voice, maar dat moet kandidaten er volgens het jurylid niet van weerhouden om zich goed te verzorgen. “Je hoeft niet mooi of slank te zijn, maar je moet er op het podium wel stijlvol uitzien.

Wel vindt Groothuizen het erg dat de kandidate zo verdrietig werd. “Om het goed te maken heb ik Kim laatst bij mij thuis uitgenodigd. Ik heb met haar de auditie teruggekeken en wat gecoacht. Esther Oosterbeek gaf haar make-uples en daarna ging Kim voor ons zingen.

Ze kwam helemaal los, heel ontroerend. Dat was echt een geweldige ervaring voor ons allemaal“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen