Hans Teeuwen op de buis bij RTL 4

Hans Teeuwen komt op de buis bij RTL 4. De familiezender zal op 7 januari 2012 zijn voorstelling Spiksplinter uitzenden. Dat heeft een zegsman van RTL vrijdag bevestigd, na berichtgeving hierover op Geenstijl. RTL verheugt zich op de samenwerking met Teeuwen, die in het verleden te zien was bij de VARA met zijn cabaretshows. De cabaretier stapt naar eigen zeggen over uit financiële overwegingen. “Wij zijn heel blij met Hans en begrijpen Hans ook met ons“, aldus de persvoorlichter.

Teeuwen reageert op Geenstijl exclusief op zijn overstap. “Ik wil zeker weten dat duidelijk is dat ik het allemaal voor de poen doe. Echt, het is gewoon voor het geld. RTL biedt nou eenmaal tonnen meer dan die belastingomroep. Maar, laat er geen misverstand over bestaan dat ik mijn verschilligheid gewoon meeneem naar RTL. Denk maar niet dat die bij de Vara achterblijft. Want zo ben ik hè, verschillig tot en met. En betrokken. En een groot liefhebber van wereldmuziek.”

Eigenlijk ben ik een soort Ramsey Nasr, Jan Jaap van der Wal en Erik van Muiswinkel in één. En een Freek natuurlijk, dat spreekt voor zich. Maar ik zeg altijd: ook bij RTL kun je betrokken je zakken vullen“, besluit hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen