RTL 5 met nieuw modellenprogramma The Face

Foto: RTLRTL 5 komt na Holland’s Next Top Model met een nieuw modellenprogramma. In The Face proberen ervaren modellen om internationaal door te breken en de absolute wereldtop te bereiken. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Aan The Face kunnen zowel knappe dames als heren meedoen. “De lat ligt hoog voor hen, want alle opdrachten zijn echt. Zij gaan naar serieuze castings, lopen bestaande catwalk shows en poseren tijdens echte fotoshoots“, legt een woordvoerster van RTL uit.

De modellen worden begeleid door vier coaches uit de fashion scene, waarvan de namen op een later moment bekendgemaakt worden. “Wie wint een internationaal contract en wordt het nieuwe gezicht van de fashion industry? Wie wordt The Face?

RTL is op dit moment op zoek naar kandidaten. Het programma komt volgend jaar op de buis, waarschijnlijk op de modieuze maandagavond.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen