Bananasplit-grap Remy Bonjasky uit de hand gelopen

Foto: TROSFrans Bauer heeft zich de woede op de hals gehaald van Remy Bonjasky. De zanger haalde voor zijn tv-programma Bananasplit een grap uit met de bokser, maar die liep uit de hand. “Ik was doodsbang, want het is echt niet lachen als hij boos is“, zegt hij in De Telegraaf. Bauer heeft gerend voor zijn leven toen Bonjasky achter hem aan kwam. “Hij zag eruit alsof hij me zou gaan vermoorden. Het is normaal een lieve, zachtaardige jongen. Maar ik had hem echt kwaad gemaakt.”

Bauer ontkwam door een spurt door het weiland. “Ik kon hem pas weer onder ogen komen toen hij een uurtje later enigszins was gekalmeerd. In de nieuwe serie Bananasplit zoeken we de grenzen op. En dit was meteen bingo. Ik had niet echt over de gevolgen nagedacht. Zogenaamd brachten we iemand die Remy lief is, in gevaar.”

Toen bleek dat het om een grap ging, had hij zoveel adrenaline dat hij de humor daarvan nauwelijks in zag. Enfin, het is allemaal goed afgelopen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen