Pauw & Witteman geeft bloemen aan Ferry ‘Mengele’

Foto: Leendert JansenDe VARA heeft politiek verslaggever Ferry Mingelen een bos bloemen gestuurd, vanwege een redactionele fout van Pauw & Witteman. De talkshow had donderdag live contact met Mingelen en noemde hem in het onderschrift ‘Ferry Mengele’. Een pijnlijke fout, omdat de naam al snel aan de Duitse nazi Josef Mengele doet denken. “Ja, ik heb het gezien. Pauw en Witteman hebben excuses gemaakt, ze hebben me bloemen gestuurd, klaar. Dat is toch aardig?“, zegt Mingelen in PowNews.

Zelf was Mingelen er niet echt verbolgen over. “Ik was er niet pissig over. Het is meer hun probleem, dan het mijne. Mijn naam wordt zo vaak verbasterd, daar ben ik wel aan gewend. Hun probleem is dat ze dat op het scherm laten zien.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen