‘Paul de Leeuw mag blij zijn met 850.000 kijkers’

Foto: RTLAlbert Verlinde denkt dat Paul de Leeuw er ernstig rekening mee moet houden dat hij niet meer boven de één miljoen kijkers uitkomt op zaterdagavond. Dat zegt Verlinde in Veronica Magazine. De Leeuw keerde twee weken terug op de zaterdagavond met Pau!l, maar is niet meer het kijkcijferkanon dat hij ooit was. “Ik hoop dat hij de rust krijgt om weer de oude, ontspannen Paul te zijn en dat hij zichzelf niet dooddrukt in de drang om te scoren. Ik denk dat hij blij mag zijn met 850.000 kijkers.

Verlinde gunt De Leeuw het succes wel. “Ik hoop dat zijn nieuwe programma een succes wordt, maar het is voor Paul een hels karwei om op de zaterdagavond tegen het RTL-geweld op te moeten boksen. Het komt er nu op aan of hij de goodwill van het publiek krijgt. Hij heeft een heel moeilijk seizoen gehad en heeft gezocht naar de juiste formule.

Die nieuwe formule is De Leeuws huidige show Pau!l. “Het probleem is juist dat als Paul gaat zoeken, hij steeds verder van zichzelf afraakt. Dan wordt het net niet leuk of wrang en dan schiet hij erlangs.

Of ik het persoonlijk goed met hem kan vinden? Ja hoor, wij vinden elkaar aardig!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen