Boer Zoekt Vrouw in mei met kick off-uitzending

Foto: KROHet zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat op 13 mei in première met de tradi- tionele kick off-uitzending. De wekelijkse serie afleveringen begint op 12 september. Dat heeft de KRO dinsdag bekendgemaakt. Boer Zoekt Vrouw is het best bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse tv. Ook het nieuwe seizoen zal worden uitgezonden op de vertrouwde zondagavond. In mei stellen tien boeren zich aan de kijker voor, waar- na er vijf uitgebreid worden gevolgd in hun zoektocht naar liefde.

Volgens de KRO is er in 2012 meer te doen dan ooit voor de Boer Zoekt Vrouw-fans. “Zo organiseert de KRO voor het eerst een grote Boer zoekt Vrouw-Fair voor de hele familie, op zaterdag 19 mei op Landgoed Vilsteren in het Vechtdal. En in december wordt het seizoen weer feestelijk afgesloten met een afterparty“, aldus een zegsvrouw.

Voordat het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw losbarst, komt de KRO in januari eerst nog met twee specials op 1 januari en 8 januari. Hierin blikt presentatrice Yvon Jaspers met de boeren terug op vijf seizoenen Boer Zoekt Vrouw.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen