Barry Manilow eiste speciale lampen van Van der Vorst

Het management van Barry Manilow eiste dat Peter van der Vorst speciale lampen zou gebruiken voor het tv-interview dat hij had met de zanger. Dat zegt de presentator in Televizier. Van der Vorst kreeg een waslijst met eisen. “Vooraf kregen we een mail met allerlei opdrachten: de zanger moest op een hoge kruk zitten en we moesten speciale lampen gebruiken die hem van onderaf belichtten. Bovendien moest Barry met zijn gezicht schuin ten opzichte van de camera zitten.

Uiteindelijk bleek de investering voor niets. “Het bleek een verspilling van tijd en geld. Uiteindelijk wilde hij zitten op een lage pianokruk, met zijn gezicht recht naar de camera terwijl de lampen van bovenaf op hem schenen. Overigens was het een bijzonder aardige man, zonder kapsones.

Hij neemt Manilow niets kwalijk. “Het is ook meestal de entourage van een celeb die hem of haar de allures bezorgen. Terwijl dat nergens voor nodig is, want echte sterren stralen van zichzelf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen