André van Duin begrijpt kritiek op Musical Awards Gala

André van Duin begrijpt de kritiek van Sanne Kraaijkamp, de dochter van John Kraaijkamp, op de tv-uitzending van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala op RTL 4. Dat zegt de komediant in weekblad Weekend. Sanne Kraaijkamp vond de show met Carlo Boszhard en Irene Moors een blamage en vond het raar dat de foto van haar vader als ‘een soort jojo’ omlaag kwam tijdens een eer- betoon van Van Duin. “De aankondiging van mijn lied ging helaas niet helemaal goed“, zegt hij nu.

Van Duin zong een lied voor de recent overleden Kraaijkamp, maar zijn foto kwam pas ergens op het eind naar beneden vallen. “Nu wist niemand dat het lied ooit geschreven en gezongen was door Johnny zelf .Ook zijn foto had het gehele nummer in beeld moeten hangen, en niet pas bij het couplet. Gelukkig namen zijn kinderen Sanne en Johnny junior me na afloop niets kwalijk.

De komiek is niet gek op awardshows in Nederland. “Het Televizier Gala, om maar iets te noemen, vind ik ongezellig. Vorig jaar reikte ik de Ring uit omdat de organisatie me dat al een aantal keer eerder had gevraagd. Dat doen is ook wel geestig, maar in het publiek zitten doe ik liever niet. Zo’n show duurt voor mij te lang. Ik volg het liever thuis met vrienden.

En als je dan kijkt hoe het dit jaar is gegaan… Als je het een gala noemt, laat het dat dan ook zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen