Amerikaans drama volgt Oh Oh Cherso en New Chicks op

De losbandige tv-series Oh Oh Cherso en New Chicks maken binnenkort plaats voor een nieuwe programmering. Vanaf december brengt RTL 5 achter elkaar de Amerikaanse komedieseries Glee, New Girl, Modern Family en Raising Hope op de buis. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Glee en Modern Family vormden eerder al een combinatie op de RTL 5-dinsdag, maar zullen nu van elkaar gescheiden worden door New Girl. Raising Hope zal de uitzendavond week na week afsluiten.

New Girl en Raising Hope zijn nieuwe titels op RTL 5. New Girl draait om de aparte Jess, die in haar zoektocht naar woonruimte in een mannenflat terechtkomt. “Hoe Jess zich staande houdt tussen al het testosteron is te zien in het eerste seizoen van New Girl“, aldus RTL.

Raising Hope vertelt het verhaal van twintiger Jimmy, die een voortvluchtige moordenaar zwanger maakt. Zij wordt ter dood veroordeeld en hij krijgt de baby: Princess Beyoncé. “Het eerste seizoen van ‘Raising Hope’ werd in de Verenigde Staten erg goed ontvangen. Inmiddels is daar seizoen twee te zien“, meldt het station.

De nieuwe programmering gaat op 6 december van start. New Girl trapt af met een dubbele aflevering, waardoor Modern Family pas een week later begint.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen