Zangeres Birdy in finale So You Think You Can Dance

De 15-jarige zangeres Birdy, bekend van de hit Skinny Love, verzorgt zondag een muzikaal optreden in de finale van het tv-programma So You Think You Can Dance. Dat heeft RTL 5 donderdag laten weten. Tijdens het optreden van de Britse Birdy zullen de kandidaten centraal staan die de finale van So You Think net niet wisten te bereiken. “Op haar hitsingle Skinny Love brengen de veertien afgevallen dansers een moderne groepschoreografie“, legt een woordvoerster uit.

De vier finalisten van het dansprogramma zijn Anna, Anthony, Nina en Meysam. “De vier finalisten dansen tijdens de finaleshow niet meer met vaste partners, maar in willekeurige koppels“, legt de zegsvrouw uit.

De hoofdprijs is een gerenommeerde dansopleiding naar keuze en een geldbedrag van 25.000 euro.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen