Warner Bros koopt zich in tv-bedrijf Erik van der Hoff

Foto: SBS ElvinTv- en filmproducent Warner Bros heeft een meerderheidsbelang genomen in BlazHoffski, het productiebedrijf van Dan Blazer en Net5-presentator Erik van der Hoff. Dat heeft Warner Bros laten weten. BlazHoffski is onder meer bekend van Hello Goodbye, dat ook internationaal succes vol is. “Nu we onderdeel zijn van Warner Bros is een droom werkelijkheid geworden. Hiermee zullen nieuwe kansen ontstaan voor onze business, zowel creatief als zakelijk“, laat Blazer weten.

Onderdeel van de overeenkomst is de internationale distributie van BlazHoffski-formats door Warner Bros. “Deze samenwerking met Warner Bros. is het best denkbare voor de verdere uitrol en het vergroten van de internationale footprint van ons intellectueel eigendom en zal onze verdere groei versnellen“, zegt Taco Ketelaar, algemeen directeur van BlazHoffski.

Warner Bros neemt in meer landen tv-bedrijven over om zo ook een toonaangevend producent op lokaal niveau te worden. “Ik ben ervan overtuigd dat Blazhoffski zal continueren waar zij het beste in is – het creëren en produceren van hoogwaardige content welke als merken geëxporteerd kunnen worden naar het buitenland om er daar lokale versies van te produceren“, zegt Ronald Goes, voormalig directeur van tv-zender Talpa en nu directeur van de internationale tv-tak van Warner Bros.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen