Televizier telt recordaantal stemmen voor tv-verkiezing

Met nog één stemdag voor de boeg heeft de organisatie van de Gouden Televizier Ring-verkiezing al 400.000 stemmen geteld. Nooit eerder brachten zo veel mensen hun stem uit voor de verkiezing. Dat heeft organisator Televizier donderdag laten weten. Volgens hoofdredacteur Jeroen de Goeij is het geen verspilde moeite om alsnog een stem uit te brengen. Dat kan tot vrijdag om 12.00 uur. “De top vijf ligt dit jaar extreem dicht bij elkaar, dus iedere stem telt“, stelt hij.

Dat dit jaar meer stemmen zijn uitgebracht dan vorige jaren is volgens De Goeij vooral te danken aan de social media. “Veel mensen hebben elkaar via Facebook, Hyves en Twitter gestimuleerd om te stemmen op hun favoriet.”

Een andere reden voor het recordaantal stemmen zijn de promotiecampagnes van genomineerden. Onder anderen Wendy van Dijk, Martijn Krabbé, Ali B, Joris Linssen, Erica Terpstra en de dames en heren van Oh oh Cherso probeerden via filmpjes en fansites het publiek over te halen op hen te stemmen.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op 21 oktober te zien op Nederland 1.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen