RTL-filelezer Ronald van Loon ontslagen

Ronald van Loon, bekend als filelezer in RTL Nieuws, is maandag op staande voet ontslagen door zijn werkgever VerkeersInformatieDienst (VID). Dat bevestigde Van Loon woensdag op 3FM. Van Loon, die regelmatig De Wereld Draait Door haalde met zijn opmerkelijke een-tweetjes met Jan de Hoop, wil niets kwijt over de reden. “Het enige wat ik kan vertellen is dat er wel weer dingen op mijn pad komen. Het is nooit leuk als je ontslagen wordt, maar het leven houdt niet op“, zegt hij.

Een werknemer kan alleen bij ernstige vergrijpen op staande voet ontslagen worden. “Ik ga er niets over vertellen en ik kan er ook niets over vertellen. Natuurlijk ben ik aan het balen. Ik ben van slag. Over de reden ga ik niet uitweiden. Ik kan dat niet en ik wil dat niet.

De Hoop heeft op Twitter geschrokken gereageerd. “Geen idee waarom. Ik ben er wel van geschrokken. Nooit meer grappen samen in de ochtend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen