Ondeugende Gerrit wilde aangifte doen tegen RTL

De 27-jarige ober Gerrit wilde aangifte doen tegen RTL Nederland. Dat meldde Albert Verlinde woensdag in Boulevard. Gerrit was in de race voor een relatie met Tim uit het programma Wie Trouwt Mijn Zoon, totdat de programmamakers beelden lieten zien van Gerrits auditie voor Oh Oh Cherso. Hij meldde met 750 mannen te hebben geslapen. “Gerrit is naar de politie gegaan met als klacht: ik ben zwartgemaakt op tv. De politie zei dat ze er helemaal niets aan kunnen doen“, aldus Verlinde.

Het tonen van de beelden van X Cherso in het programma Wie Trouwt Mijn Zoon leverde een spannend tv-moment op. Direct na de onthulling stuurden Tim en zijn moeder de ober naar huis. “Gerrit voelt zich genaaid“, aldus Verlinde.

Gerrit vindt het oneerlijk. “Ik vind het heel erg jammer dat het item van X Cherso bij Wie Trouwt Mijn Zoon? is uitgezonden. Ik wist helemaal niet dat wat ik ging zeggen, zo’n impact zou hebben. Het was een slip of the tongue. Seks is natuurlijk heel belangrijk. Alleen niet iedereen durft het open en eerlijk te zeggen en ik wel.

Volgens Gerrit heeft hij gelogen in X Cherso. “Ik heb geen 750 bedpartners versleten. Neem niet alles wat je op tv ziet serieus. Ik heb zeker niet meer dan 50 bedpartners gehad en dat vind ik wel gezond. Ik had het liever anders gezien, want als het niet was uitgezonden, had het misschien wel wat geworden tussen mij en Tim.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen