Rick Nieman blaast Kwestie van Kiezen nieuw leven in

Rick Nieman blaast de interviewserie Kwestie van Kiezen nieuw leven in. In de eerste aflevering op 2 oktober is Jeroen Pauw, de vroegere presentator, te gast. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De RTL Nieuws-anchor legt in Kwestie van Kiezen pittige dilemma’s voor aan bekende Nederlanders. In een op een gesprekken van een uur gaat Nieman op zoek naar wat zijn gasten beweegt. Zo praat hij naast Pauw ook met Albert Verlinde, Johan Derksen en Yvon Jaspers.

Kwestie van kiezen was tien jaar geleden een spraakmakend programma met Jeroen Pauw. “Naast zijn werk als presentator van het RTL Nieuws liet hij zich zien als een scherpe interviewer die zijn gasten wilde prikkelen. In 1999 werd hij hiervoor beloond met een Gouden Beeld“, aldus RTL.

De nieuwe serie van Kwestie van Kiezen gaat op zondag 2 oktober om 22.30 uur van start op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen