Kandidaat stapt boos uit Holland’s Next Top Model

Kandidate Jildis Deumens (19) heeft de jury van Holland’s Next Top Model verrast door vrijwillig op te stappen uit het programma. Toen presentatrice Daphne Deckers aangaf dat ze door was naar de volgende ronde, besloot ze haar foto niet aan te nemen. Dat was maandag te zien in de uitzending op RTL 5. Deumens vond dat de jury onterecht opmerkte dat ze te veel had gedronken op een feest. “Ik neem deze foto niet aan. Ik heb me niet misdragen en ben wel zo door jullie afgeschilderd“, zei ze.

De studente wilde zich niet conformeren aan de jury om maar modellenwerk te kunnen doen. “Ik wil graag modellenwerk doen, maar er zijn voor mij belangrijkere dingen. Naar mijn mening heb ik geen drankje te veel gedaan. Ik studeer en wil later ook nog een carrière maken. Dat is iets waar ik nu achter kom“, zei ze tegen Deckers.

Deckers kon het niet geloven. “En daar kom je nu pas achter? Nadat je je hebt opgegeven, al die weken door bent gegaan en hier een goede foto krijgt? Vond je het dan zo erg om te horen dat je misschien een drankje te veel had gedaan? Ik weet eigenlijk niet goed wat ik hiervan moet vinden. Als je het niet goed weet, waarom ga je dan weg? Kun je zo slecht tegen kritiek? Je bent door! En omdat wij zeggen dat jij je misschien iets te veel hebt laten gaan op een feestje, stap je uit deze wedstrijd?

Toen werd Deckers woedend. “Je bent vooringenomen. Ik sta echt perplex gewoon. Ik begin ook echt steeds bozer te worden. Een beetje commentaar! Waarom doe je hier dan mee? Tot ziens“, zei ze, waarna ze Jildis wegstuurde.

Jildis bleef in het decor staan, maar dat werd niet geapprecieerd door Deckers. “Zou je daar niet willen gaan staan? Je kunt vertrékken“, sneerde ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen