Gerard Joling sluit Gordon in de armen na lieve sms

Foto: TalpaGerard Joling en Gordon hebben elkaar weer in de armen gesloten. Dat zegt Joling in weekblad Story. De twee kregen ruzie nadat Gordon de plannen voor een film van Joling & Gordon over de vloer in de vuilbak gooide, maar die is bijgelegd op een tuinfeest van Gordon. “Toen Gordon besloot om dit feestje te geven, stuurde hij mij een lieve sms. Daarin schreef hij dat hij mij graag uitnodigde en dat hij mij erg miste. Dat vond ik zó eerlijk en aandoenlijk. Het raakte mij“, vertelt de zanger.

Het is weer koek en ei. “Het is weer helemaal goed tussen Gordon en mij. En dan bedoel ik ook écht goed – niet alleen voor de buitenwereld. We hadden de laatste tijd weer wat vaker contact. En dat ik nu op zijn tuinfeest ben, zegt genoeg. Het is puur persoonlijk, er zit niets zakelijks achter.

Als de twee elkaar zien, is het volgens hem weer net Joling & Gordon over de vloer. “Gordon en ik hebben alweer vréselijk staan gieren met zijn tweeën. Dat kon zo weer op tv! Onze valse zusterhumor is toch een beetje het cement van onze vriendschap.

Geer en Goor vertelden afgelopen januari in Life 4 You graag een nieuwe Joling & Gordon over de vloer te maken, maar dat contractuele verplichtingen in de weg staan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen