Beboete Chaira wilde meedoen aan Vlaamse The Voice

Chaira Borderslee, die van producent Talpa 5000 euro boete kreeg voor het uit de school klappen over haar deelname aan The Voice of Holland, heeft zich aan- gemeld voor de Vlaamse editie van de tv-show. Dat zegt Talpa-baas John de Mol in De Telegraaf. De musicalactrice is uiteindelijk toch niet op auditie gegaan. “Chaira was akkoord met de betaling en kon dus zonder problemen in België in de herkansing. Chaira heeft afgehaakt en wil ook de boete niet betalen“, zegt de mediatycoon.

Borderslee kreeg de boete, omdat ze in de Telegraaf verklapte dat ze niet door de audities van The Voice heen is gekomen, vanwege een incompetente jury. In België wilde ze in de herkansing. “Ze zei tegen de Belgische productie zelfs nog dat ze had geleerd van haar Nederlandse avontuur. En dit keer dus een liedje zou uitkiezen waardoor de zachte kant van haar stem tot uitdrukking zou komen“, aldus De Mol.

De Vlaamse versie van de tv-show heet The Voice van Vlaanderen en gaat in november van start op VTM.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen