Beau van Erven Dorens presenteert The Winner Is

Foto: RTLBeau van Erven Dorens gaat voor SBS 6 The Winner Is presenteren, het nieuwe tv-idee van John de Mol. In de jury zal Jeroen van der Boom plaatsnemen. Dat heeft Shownieuws bekendgemaakt. The Winner Is, dat in Duitsland zal worden gepresenteerd door Linda de Mol, is een talentenjacht waarin kandidaten in acht verschillende categorieën meedoen. In de show staat niet alleen talent centraal, maar vooral het behalen van volgende rondes en de daarmee gepaard gaande geldprijzen.

De groepen Comeback Acts, Families, Zanggroepen, Duo’s, Vrouwelijke solisten, Mannelijke solisten, Jeugd en 50+ strijden om de hoofdprijs van één miljoen euro. “Die gaan onderling met elkaar duelleren. Dat gaat in een aantal rondes en het gaat om keiharde cash.”

Niet alleen de uiteindelijke winnaar gaat met geld naar huis. “De eerste ronde gaat om 2500 euro. De tweede ronde gaat om 5000 euro. De volgende ronde om 10.000 euro, als je die wint kom je in de kwartfinale die 25.000 euro oplevert. De halve finale zit op 50.000 euro en als je wint krijg je 1 miljoen“, legt De Mol uit.

The Winner Is wordt komend seizoen uitgezonden door SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen