Wendy van Dijk fopt Sophie Ellis-Bextor

Wendy van Dijk heeft de Britse zangeres Sophie Ellis-Bextor gefopt. Als de Japanse journaliste Ushi vroeg Van Dijk wel heel bijzondere vragen aan Bextor, die vooral bekend is van haar hit Murder on the Dance Floor. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De beelden van de verborgen cameragrap worden dit najaar uitgezonden in een nieuw seizoen van Ushi. Andere  ‘slachtoffers’ zijn onder meer de wielrenbroers Andy en Fränk Schleck, Pamela Anderson en acteur Verne Troyer.

Recentelijk zei Van Dijk nog te vrezen voor de toekomst van de Ushi-programma’s. “Veel managers van artiesten willen niet meewerken omdat ze bang zijn dat hun relatie met de artiest op het spel komt te staan“, zei ze.

Een startdatum van de nieuwe Ushi-serie is nog niet bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen