RTL 4-baas Erland Galjaard niet bang voor SBS 6

Foto: Nick van OrmondtErland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, vreest niet voor toenemende concurrentie nu hitproducent John de Mol concurrent SBS 6 heeft gekocht. Dat zegt de programmadirecteur in De Pers. Galjaard gaat naar eigen zeggen vooral uit van de eigen kracht van RTL 4. “Wij maken ons helemaal niet druk om de concurrentie. Er zijn geen continue strijd, geen vetes en geen ijsoorlogen. Dat verzinnen de media altijd, snap ik ook wel. Maar zo denken we dus niet“, zo laat hij weten.

De tv-baas boekt momenteel veel succes met zijn programmering. “Ik werk al heel lang bij televisie en ben niet zo snel bang. Maar we blijven wel alert. Je moet nooit naast je schoenen gaan lopen. Dat zou nu wel verleidelijk zijn, maar echt niet slim.

Of het succes van RTL 4 wordt aangetast, zal volgens Galjaard pas later blijken. “Dit najaar zal er niet veel meer gebeuren, maar volgend jaar wordt anders. Er gebeurt dan veel op sportgebied en ik verwacht van SBS tegen die tijd meer nieuwe dingen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen