Vrijgezelle zonen bij RTL 4 en boze families bij SBS 6

Foto: RTLRTL 4 en SBS 6, de twee grootste commerciële tv-zenders van Nederland, lanceren woensdagavond allebei een nieuwe programmering. Waar RTL 4 inzet op liefde en mode, mikt SBS 6 op persoonlijk leed en hereniging. Om half negen gaat de strijd tussen Robert ten Brink en Leontine Borsato. Waar Robert cupido speelt in zijn nieuwe RTL 4-show Wie Trouwt Mijn Zoon, blaast de nieuwe SBS 6-aanwinst Leontine het reeds bewezen realityprogramma Hart in Aktie nieuw leven in.

De strijd wordt om half tien vervolgd met twee andere programma’s. Het Britse modeduo Trinny Woodall en Susannah Constantine begint op RTL 4 aan een tweede seizoen van Trinny & Susannah: Missie Holland, terwijl Danny de Munk ruziënde families en vrienden probeert te herenigen in de nieuwe tv-show Zand Erover.

Ook de concurrentie zit niet stil. Nederland 1 brengt de jaarlijkse muziekshow Van Popster tot Operaster op de buis, Nederland 3 komt in het kader van TV Lab een avond lang met nieuwe formats en Net5 keert terug met de verbouwshow Het Blok.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen