Sophie Hilbrand drie jaar langer bij BNN

Sophie Hilbrand heeft een nieuw contract getekend bij BNN. De 35-jarige presentatrice blijft in elk geval tot en met 2014 te zien bij de jongerenomroep. Dat heeft BNN woensdag gemeld. Komend najaar portretteert Hilbrand mensen met een bijzonder verhaal in Je Zal Het Maar Zijn, gaat in Los Angeles de strijd aan met Ruben Nicolai in Ruben vs Sophie en verzorgt de presentatie van Serious Request. “Sophie is een alleskunner. Dat is mooi. En dat is zij ook“, zegt BNN- baas Patrick Lodiers.

Hilbrand is blij met de overeenkomst. “BNN blijft dé omroep voor de programma’s die ik graag maak. Ik wil me de komende tijd richten op het maken van interviewprogramma’s over en met jongeren. Dat doe ik het liefst bij BNN, omdat de toon en de benadering van mensen het allerbest bij me past. Daarnaast kun je bij BNN nog eens een loop in een vliegtuig maken en in een latex jurk bij een pornobeurs over de catwalk lopen. Dat zie ik ergens anders niet zo snel gebeuren.

Overigens zijn er ook al plannen met Hilbrand voor volgend jaar. Begin 2012 is ze wederom te zien als presentatrice van Nu We Er Toch Zijn.

 

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen