Jan Slagter koopt nieuw decor voor Geheugentrainer

Foto: MAXJan Slagter, directeur van omroep MAX, heeft een nieuw decor aangeschaft voor de door hemzelf gepresenteerde tv-show Geheugentrainer. Op 5 september maakt de kijker voor het eerst kennis met het vernieuwde uiterlijk. Dat heeft de omroep laten weten. Het decor is niet het enige dat verandert aan Geheugentrainer. Zo is ook een nieuwe categorie geheugenoe- feningen bedacht, getiteld ‘Wat is weg?’. “Een oefening waarbij van zes getoonde afbeeldingen er telkens eentje wordt weggelaten“, aldus MAX.

Er blijven ook een aantal vertrouwde oefeningen terugkomen in het programma. Zo blijven het Boodschappenspel, het Anagrammenspel, Letterregen, het Correctiespel, Kwartetto, Wat zien ik en de Mop om ’s avonds door te vertellen.

Geheugentrainer is elke werkdag om 9.35 uur te zien op Nederland 1. Er kijken doorgaans meer dan honderdduizend mensen naar het programma.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen