Quinty Trustfull niet weg bij Eigen Huis & Tuin

Geplaatst op vr 05 aug 2011 om 15:41

Foto: RTLQuinty Trustfull ontkent de geruchten dat zij zou stoppen als presentatrice van Eigen Huis en Tuin. Volgens de presentatrice is er niets van waar. “Dat is een of ander hardnekkig gerucht wat in de Privé heeft gestaan. Ik weet niet waar het op gebaseerd is“, vertelt ze op Radio 538. De fans van Trustfull hoeven zich geen zorgen te maken. “Ik heb gewoon nog een contract voor aankomend jaar en we zijn al aan het draaien voor dit najaar. We hebben zelfs een nieuwe leader opgenomen.

Wat er na dat jaar gebeurt, weet Trustfull nog niet. “Alles kan natuurlijk altijd, maar die intentie is er totaal niet. We zijn nu al aan het nadenken over volgend jaar qua inhoud.”

Het RTL 4-gezicht benadrukt dat ze het heel fijn heeft met haar collega’s van Eigen Huis en Tuin. “We hebben het heel leuk met elkaar. Het zijn mijn mannen. We zijn echt vrienden van elkaar en komen bij elkaar over de vloer. Als ik ze zie, word ik al vrolijk. We hebben zo’n lol met z’n drieën en het hele team er omheen.”
10 Reacties op “Quinty Trustfull niet weg bij Eigen Huis & Tuin”


 1. rob

  we hebben zo’n lol ja ja als ze dat zegt weet je het wel

 2. vinn - thevoiceofxidols

  Ik vind Quinty echt een leuke vrouw, ze doet Ik kom bij je eten ook echt heel leuk! Het word tijd dat rtl4 dit gaat inzien en ze bijv. zichzelf kan gaan bewijzen in progamma’s als Xfactor of bijv. SOS verbouwing.
  Alleen snijd rtl zich dan in de vingers omdat ze haar dan weer (waarschijnlijk) kwijtraken bij koffietijd. Maar dat zou dan weer mooi Vivian Slingerland haar kunnen overnemen.

 3. Robert

  Gelukkig maar.
  Ik vind Quinty ook erg goed,spontaan en fris overkomen en presenteren.
  Ze is niet alleen een mooie vrouw,maar ook n intelligente.
  Bij Ik Kom Bij Je Eten ,Koffietijd en Eigen Huis en Tuin stelt ze goede vragen,een frisse vertoning deze dame!

 4. Jerry

  Je kan ze alles laten doen. Ze is vatbaar voor de gladde babbels van de boy’s , als was in hun handen en doet wat haar gezegd wordt. Daar worden ze op geselecteerd, daar houden de grote jongens van. Het maakt allemaal niet zoveel uit Vinn, als je maar leeghoofdig luchtig kan wauwelen over de meest onnozele zaken en kan blijven lachen, dan zit je wel snor bij de co.

 5. Rob

  Deze vrouw is klasse!
  Ze brengt sfeer bij Eigen Huis en Tuin
  Elke zondag ochtend vaste prik met t hele
  Gezin en een croissantje erbij!
  Goed dat ze blijft!

 6. .kwikjealex

  Jammer, ik Corien graag terug (als dat haar naam was).
  Ze doet het prima bij Koffietijd, maar bij Eigen huis en Tuin doet ze het na mijn menig minder.
  Corien heeft (naar mijn mening) een aardigere persoonlijkheid dan Quinty.

 7. lotte

  stoere vrouw

 8. Mark

  Eigen Hut en Getrut is ook een schim van wat het ooit was ten tijde van Rob en Nico

 9. mark

  @Mark ben het helemaal met je eens ik mis die tijd,toen had het programma nog echt sfeer

 10. M'etje

  Gelukkig maar. Ik hoop dat ze ook bij Koffietijd blijft. Want zit echt niet te wachten op die arrogante muts van een Pernille La Lau.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.