RTL 4-diva’s liggen in modder en stront

Foto: RTLPatricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic hebben voor hun nieuwe RTL 4- programma Diva’s Draaien Door al opnames gehad in een bejaardentehuis en een vogelopvangcentra. Dat vertelde Paay vrijdag op Radio 538. Het asiel was volgens Paay een ‘ontzettend zootje’. “We hebben er in de modder en in de stront gelegen. Er waren muizen en ratten. Je weet niet wat je ziet. Toen we er kwamen, was die vrouw al aan het brullen en huilen. Dat hebben we ook allemaal opgelost.”

Het bejaardentehuis dat de drie presentatrices bezochten is gevestigd in Rotterdam. “Dat is heel bijzonder, want het is op de Kruiskade. Er zitten ook Surinamers bij. Het is echt hilarisch geworden. Het was ook een beetje een zootje daar. Daar hebben we de boel opgeknapt en leuke dingen gedaan.”

Volgens Paay verschilt ze enorm van haar collega’s. “Het is niet makkelijk. Er is wel respect, want we zijn alle drie echte professionals. Dat merken we met werken, met foto’s maken. We zijn drie heel andere karakters. Tatjana is een schatje hoor, maar ze kan wel een beetje zeuren hoor. Ze doet ook allemaal vreemde dingen. Patty is natuurlijk hysterisch en daar kun je erg om lachen en ik blijf altijd heel nuchter.”

Diva’s Draaien Door gaat op 1 september in première op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen