Dominique Weesie: ‘GeenStijl mainstream geworden’

Geplaatst op vr 05 aug 2011 om 15:01

Dominique Weesie, presentator van het PowNews, vreest voor zijn geesteskind GeenStijl. Hij vindt de website tegenwoordig maar gewoontjes. “GeenStijl is mainstream geworden. Elk product heeft een houdbaarheidsdatum. Maar ik zal daar verder niets over zeggen. Ik ga niet over mijn graf heen regeren”, geeft de oprichter aan in weekblad Privé. Weesie heeft een tip voor zijn ex-collega’s. “Ik vind wel dat GeenStijl nu naar buiten moet treden. Niemand weet wie er nu achter zitten.”

Hij vindt het laf dat de makers niet naar buiten treden. “Een grote mond hebben is prima, maar dan moet je ook verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dat heb ik altijd gedaan. Ik heb alle media altijd te woord gestaan. Ook als het verkeerd ging. Dan moet je een grote vent zijn en zeggen: ‘Dat was niet goed.'”

Weesie keert in het najaar terug met PowNews op Nederland 3.
21 Reacties op “Dominique Weesie: ‘GeenStijl mainstream geworden’”


 1. Sanoma-fan

  Vooral die Prittstift durft niet naar buiten te treden met zijn grote muil, maar gelukkig heb ik het adres van deze laffe Ilpendammer

 2. .kwikjealex

  Dat zijn wel mooie woorden.

 3. vR

  Goh. De mediacourant recycelt informatie die vorige week in de Volkskrant stond via een copy-paste van Privé uit Privé. Professioneel.

 4. Blaat

  @ Sanoma-fan

  Stoer hoor, en wat ga je ermee doen dan?

 5. François Bavarois

  Jaja Weesie, jullie traden pas naar buiten toen jullie gegevens toch al op straat lagen. Zo lust ik er nog wel een paar.

  Over mainstream gesproken: leuk format met Jokertje in Ibiza (proest)

  Los van dit alles: Geenstijl is inderdaad wat lafjes tegenwoordig. Daarin heeft Weesie gewoon gelijk. Te harde campagnes schrikken adverteerders af. En van adverteerders zijn ze niet vies bij GS.

 6. Amalia

  Dus de Vk interviewt Weesie, Privé jat dat interview en de Mediacourant jat dat dan weer. Mooie vorm van journalstiek!

 7. Alexander

  Dat is idd pijnlijk vR & Amalia!

 8. Adamski

  Mmmm…die Weesie. Snap zijn gedachten maar Powned begint nu al mainstream te worden. sportprogramma met de stokoude Henk Spaan en met Jokertje een programmaatje maken op Ibiza blinkt ook niet uit in vernieuwzucht en eigenzinnigheid.Overigens ook onbegrijpelijk van Roek Lips want hij is er juist altijd zo op gebrandt om NL3 onderscheidend te laten zijn ten opzichte van RTL5.

 9. Ach soooooo

  @ Sanoma fan:
  Jij moet toch wel de grootste rukker zijn die hier rondloopt! Get a life of probeer het althans

 10. Sanoma-fan

  waarvan akte

 11. Ach soooooo

  @ Sanoma Fan:
  Wat wil je er eigenlijk mee zeggen ‘ik heb zijn adres’?
  Probeer dat nou eens aan ons fatsoenlijke mensen uit te leggen?
  Waarom zet je dat hier neer?

 12. François Bavarois

  Sanoma-fan is een gefrustreerde chocoprins, laat hem met rust. Morgen staat hij op de boot, dan hebben we geen last van hem.

 13. Jordy

  …Ik wist niet eens dat Dominique Weessie weg was bij GeenStijl, dacht dat Pownews en GeenStijl nog met elkaar verbonden waren. xD

 14. Karin

  Dominique Weessie de foetes van internet samen met zijn holmaar Rutger

 15. BriaNL

  Oud oud oud oud nieuws

 16. Anoniem

  Vind je dat nou heel erg moeilijk Karin? Typen?

 17. Bones

  @Sanoma-fan: Pritt is Marck Burema, schreef vroeger voor VARA magazine (de linkse rakkers, hoe ironisch).

 18. Mark

  GeenStijl is ook voor geretardeerden en ééncelligen

 19. Jan-Joost

  We mogen blij zijn dat Powned en WNL niet alleen uitzenden bij de Nederlandse Publieke Omroep. Dan was het een hele saaie tv-loze zomer geweest voor de azijnpissers op deze site.

  Ik miste Pownews eerst enorm, maar het word wel weer eens tijd dat het ingeslaapte Gooische wereldtje weer opgeschrikt word door Rutger en co. En anders mogen ze wel wegblijven.

  Een omroep die zolang van tv wegblijft, dat moet anno 2011 niet meer mogen? Er betalen toch mensen lidmaatschapsgeld voor deze omroep?! Ik ben dan toch blij dat de gevestigde orde blijft uitzenden, hoe groot en klein ze zijn.

 20. Michel

  @Jan-Joost Ze hadden het zelf ook graag anders gezien maar, ze kunnen niet anders he. Meer zendtijd hebben ze niet. Eigenlijk maar 1 uur en 15 min per week. Dit heeft met de hoeveelheid leden te ,maken. Ze hebben een C status binnen het PO bestel. Elke dag 20 minuten op tv. Dan zit je zo over dat uur heen en kun je dus niet anders als een lange zomer stop nemen.

 21. dennis

  geenstijl is echt een hele hele slechte site.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.