Paul de Leeuw vanaf oktober terug op zaterdagavond

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw keert op 15 oktober terug met nieuw zaterdagavondamusement op Nederland 1. De titel van de tv-show is Pau!l. Dat liet de presentator woensdag weten op de najaarspresentatie van de VARA. Pau!l werkt in zijn nieuwe show samen met cabaretiers Jeroen Woe, Joep van Deudekom en Niels van der Laan. Het wordt volgens De Leeuw een combinatie van al zijn eerdere programma’s. “Het wordt aardig en leuk, maar het moet ook een beetje schuren“, aldus de VARA-coryfee.

In 2010 stopte De Leeuw met het maken van zaterdagavondprogramma’s, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. De presentator kreeg de dagelijkse talkshow De Madiwodovrijdagshow op Nederland 3, maar dat bleek weinig succesvol.

Afgelopen mei kondigde De Leeuw aan terug te willen naar de zaterdagavond.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen