Carlo en Gordon promoten komedieserie op Gay Pride

Foto: RTLCarlo Boszhard en Gordon gaan zaterdag verkleed als stewardess naar de Gay Parade om hun komedieserie Zie Ze Vliegen te promoten. Dat verklapte Gerard Joling vrijdag op Radio 538. De twee varen mee op de boot van Joling. “Mijn lieve vrienden Carlo Boszhard en Gordon gaan als stewardess verkleed. Dat wordt natuurlijk hilarisch. Ik weet niet hoe ze dat gaan doen, maar ik kan niet wachten. Het heeft waarschijnlijk met Zie Ze Vliegen te maken. Dat is natuurlijk wel heel goede pr.

Joling heeft geen idee hoe zijn bevriende collega’s eruit gaan zien. “Ik heb Gordon wel vaker verkleed zien gaan als vrouw, maar Carlo nog niet zo veel. Dus dan als stewardess, dat wordt hilarisch.”

De zanger heeft nog meer bekende heren op zijn boot. “Jeffrey Wammes, John van den Heuvel, Bonnie St. Claire, Patty Brard, Hans Klok, noem maar op.”

Zie Ze Vliegen is een nieuwe komedieserie, die zich afspeelt op een luchthaven. Naast Carlo en Gordon, kruipen ook Chantal Janzen en Irene Moors in de huid van allerlei typetjes die in en rondom het vliegveld werken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen