Veel bekende gasten in Tour du Jour

Foto: Nick van OrmondtWilfred Genee ontvangt veel bekende namen in de eerste uitzendweek van zijn Tour de France-talkshow Tour du Jour op RTL 7. In de tweede aflevering op zater- dag zijn cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas te gast, zondag komt Frits Wester op visite, maandag is Johan Derksen aan de beurt en voor dinsdag is Rick Nieman uitgenodigd. Dat heeft RTL laten weten. In de eerste aflevering op vrijdagavond zijn bekende namen uit de wielerwereld aanwezig: Steven Rooks en Theo de Rooij.

Genee interviewt zijn gasten samen met sidekicks en wielerveteranen Gert Jakobs en Danny Nelissen. Naast de interviews aan tafel, wordt in elke uitzending op een hometrainer virtueel de Alpe d’Huez beklommen voor het goede doel. De eerste die deze uitdaging oppakt is marathonschaatser Erik Hulzebosch.

Tour de Jour is vrijdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen