‘Bachelor Lars lebberde alle dames af’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller heeft met stijgende verbazing naar het tv-programma De Bachelor gekeken. Tot aan de finale van afgelopen woensdag deelde vrijgezel Lars Vreugdenhil met alle vrouwelijke kandidaten speeksel uit. “Hij mag kiezen uit 25 welwillende dames. Hij lebbert er 23 af tot hij er in de finale nog maar twee over heeft. Spannend! Ook deze dames worden uitgeprobeerd en dan staat hij voor ‘de moeilijkste keuze uit zijn leven’“, schrijft Voller spottend.

Voller vond de finale stuitend. “Welke dame lebberde het lekkerst? Hij kiest, God zegene de greep, trompetten schallen, bloemblaadjes dwarrelen en het programma is afgelopen. Echte romantiek.

Uiteindelijk bleek snel na de finale dat Bachelor Lars toch niet bij winnares Karin past. “Hij lebbert nog eens een keer en verdorie nog aan toe, het voelt niet goed. Heeft hij tóch de verkeerde gekozen! Nummer twee is echter niet meer beschikbaar omdat zij wordt afgelebberd door zijn beste vriend en zo is hij weer terug bij nul: man zoekt vrouw.

Ach. Hier is de fantasie op hol geslagen. Zo’n programma komt er natuurlijk nooit“, aldus Voller, alsof hij net een nieuw programma heeft omschreven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen