That’s The Question verhuist terug naar vooravond

Het spelprogramma That’s The Question verhuist in het nieuwe seizoen terug naar de vooravond. Met ingang van 5 september is de show niet langer om 19.55 uur, maar om 18.20 uur te zien op Nederland 2. Dat heeft de EO woensdag laten weten. Het terugdraaien van het uitzendmoment was een grote wens van presentator Bert van Leeuwen. “Er kijken nu 135 duizend mensen, terwijl we een half jaar terug op de 500 of 600 duizend mensen zaten“, klaagde hij afgelopen najaar.

De lagere kijkcijfers hadden effect op het humeur van Van Leeuwen. “Ik zat dinsdag in de file en ik kreeg via sms de kijkcijfers binnen. Daar verscheen weer zo’n kijkcijfers waar ik heel mistroostig van werd. Toen kwam ik ook nog eens bij de benzinepomp, waar een heel aardige man tegen mij zei: ‘Jij had toch altijd zo’n leuke quiz?’ Ik heb die quiz nog steeds!

De presentator deed een oproep aan de netcoördinator om That’s The Question terug te verhuizen. “Ik wil niemand pushen en ik ben ook helemaal niet boos, maar ik hoop dat de zendercoördinator het terug zet naar half zeven.

Betrokkenen hopen dat de kijkcijfers van That’s The Question nu weer aantrekken. “Alle werkdagen om 18.20 uur, direct na het avondeten, is het weer puzzelen geblazen in… That’s The Question“, kondigt de EO aan.

That’s The Question is van 5 september tot 9 december elke werkdag te zien op Nederland 2.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen