Publieke Omroep en RTL openen deuren voor publiek

Foto: Leendert JansenDe publieke omroepen en RTL Nederland openen begin september hun deuren voor het publiek tijdens de eerste editie van het Hilversum Media Festival. Dat heeft de gemeente Hilversum laten weten. Op het Media Park in de stad kunnen belangstellenden een kijkje krijgen achter de schermen van radio en televisie. Zo presenteren de publieke omroepen zich in paviljoens op het zogenoemde Omroepplein en heeft RTL een programma georganiseerd in haar eigen Studio 21.

Het Media Festival vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september. Elke dag staan er andere activiteiten op het programma. Zo kan men op zaterdag en zondag een rondleiding krijgen door de studio’s op het Media Park. Daar krijgt men onder meer de studio van Carlo Boszhard en Irene Moors te zien.

Verder houdt de Evangelische Omroep op zaterdag open huis en is er die avond een muzikaal evenement in het centrum van Hilversum. “Waar anders dan in Hilversum moet een mediafestival plaatsvinden? Hier gebeurt het, hier worden radio en televisie gemaakt, en veel meer dan dat“, zegt de nieuwe burgemeester Pieter Broertjes.

Meer informatie is te vinden op internet.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen