Publieke Omroep herhaalt concert Amy Winehouse

Het concert dat Amy Winehouse in 2007 gaf in het Britse Shepherds Bush Empire wordt zaterdag nogmaals uitgezonden op Nederland 3. Op deze manier wordt stilgestaan bij het overlijden van de 27-jarige zangeres, afgelopen zaterdag. Dat heeft de publieke omroep NTR woensdag laten weten. Het drankgebruik van Winehouse zorgde er regelmatig voor dat haar optredens van slechte kwaliteit waren. “Het concert dat de NTR uitzendt laat een zangeres in topvorm zien“, belooft de omroep.

Winehouse, die haar eigen nummers schreef, debuteerde in 2003 met het album Frank. In 2006 volgde haar tweede album Back to Black, waarvan vooral het eerste nummer Rehab een grote hit werd. Zaterdag werd de zangeres dood aangetroffen in haar woning in Londen. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Het concert in muziekhal Shepherds Bush Empire was in april 2008 ook al te zien bij de publieke omroep. De heruitzending begint zaterdag om 22.15 uur op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen